Deletedmom_110 Kızlae bir tanesini açtım fakat nasıl muhafaza edicem bebeğim 5 ay 11 günlük çok su ıcmıyor haliyle sulugundaaa kalan suyu ben içtim ama diğerini nasıl korurum açık ağzı kapattım ama
PamukPrensesannesii Deletedmom_110 ben hayat markanın bebek suyunu kullanıyordum ,şişeden biberona içeceği kadar dolduruyordum gerisi şişede olduğu gibi duruyordu. Yani suya ne olabilir ki ? Bozulmaz etmez bildiğim kadariyla ..
mcansum Deletedmom_110 dolapta bekletin kullanmaya yakın çıkarın 3gumden fazla bayatlar maalesef su da çok hava alınca bayatlıyor acılaşıyor
yagmurkokusu_ Deletedmom_110 ek gıdada kullanın kalanı çorba yaparken sulu yemeklerde haşlama suyu olarak
Tosbikannem Deletedmom_110 benim bebişte biberonla kabul etmedi bardakla alıştırdım silikon bebek bardağı ile az az verdim
PamukPrensesannesii Deletedmom_110 Doğru ben kışın kullandim. Yaz ayı olduğu için kokabilir. İyi yapmışsınız 🌺
Deletedmom_110 mcansum en iyisi tam su içtiğinde açayım onları çünkü suan çok az içiyor arıtmadan akıp kaynatıp vereyim