Ertugrul25 Kızlar bebeklerinize oyun halısı kullandınız mı çok gerekli mi faydasını gördünüz mü ? Ona göre tercih edicemde 😊
nilbuglem Ertugrul25 doğmadan almıştım 3 aylıkken kullanmaya başladım şu an bebeğim 8 aylık olmak üzere hala kullanıyoruz ☺️
Zeynepuzay Ertugrul25 3 aylıkken aldım şimdi dört aylığız inanılmaz seviyor hem senin içinde iyi olur o oyalanırken sende dinlenirsin yada işini yaparsın bence almalısın 🌸
flowerytll Bende alırken düşündüm cok ama iyi ki aldım diyorum elbet sıkılıyor bi süre sonra ama baya oyalanıyor üzerinde . Ayrıca üzerinde ki oyuncaklar gelişimsel olarakta gayet iyi
balonjoje Ertugrul25 bence de alın çok seviyorlar hareket ediyorlar çoğu aynalı oluyor aynada kendilerine bakıyorlar benim bebeğim çok seviyor
B_u_r_c_u_3761 Ertugrul25 kızım 4 aylık olmadan aldım ve çok sevdi onunla oynarken az da olsa evde iş yapabiliyorum müzik şıngırak çok hoşuna gidiyor bi kaç gün sonra 5 aylık olcak hala sıkılmadı 🙂
Deletedmom73 Ertugrul25 uzun süreli kullanılacak bişey almanı öneririm. Ben fisher prece in jimlastik merkezi oyun halısını aldım severek oynuyor oturmaya baslayınca ve yürümeye baslayınca da oynayabilecek. Bi onu incele istersen 😉
esraduran Ben piyanolu olanını aldım oğluma. Oğlum kolikti 3 aylıkken falan başladı. Onunla çok güzel gaz çıkarıyordu. Ayaklarını vura vura kala da yapıyordu. Ben çok memnun kaldım
Deletedmom0073 Ertugrul25 Bence faydalı görsel ve işitsel zekası için, kızım mutlu oluyor yatırınca, inceliyor renkli oyuncakları elliyor, vuruyor,hem oyalanmis oluyor biraz ben de ufak işlerimi görüyorum.
Kuzumveben Ertugrul25 kullandık 3.aydan donmeye ilk zamanlar guzelce oynuyordu vakit gecirdik yani baya ama donmeye baslayinca asırı haraketli bi bebek oldugu icin hic durmadi oyun halisinda ama alinmali bence ilk zamanlar icin imkan varsa
Tugsac Ertugrul25 alacaksan ben satayım sana kuzum sıfır aldım say sen o derece temiz ve az kullanıldı. Çok kullanışlı oluyor gerçekten. Ben sonradan aldım artık oğlum dönmeye başlamıştı o yüzden içinde durmadı ama oyuncakları cidden çok kullanışlı oluyor oyun halılarınin