Alparslanelif 6 aylık bebeğim ver 5. Ayda adet oldum lekelenmeler şeklinde siyah bi şekilde. 5 gün gecikti acaba normal mi bu durum böyle olan var mı
Cansu08 Alparslanelif aynı ben. Test aldım ama yapmadım. Çünkü ağrılarım var heralde gecikmeli olacak. Sonuçta hemen düzenli olacağını sanmıyorum. Beklemedeyim.
seydalperen_ Alparslanelif bende tıpkı sizin gibiyim 3 aylik oğlum emziriyorum hemen lohusaliktan sonraki ay lekelenme şeklinde 2 3 gün sürdü sonra bitti bu ayda 2 gündür sancım var ama adet olamıyorum korkuyorumda bekliyorum şuan
SevNurRel Alparslanelif 1 yıla kadar düzensiz seyredebiliyomuş. Ben ilk 9. Ayda adet gördüm ikinci adetim 40 gün sonra oldu bi dahaki ne zaman Allah bilir 🤦🏼♀️
Alparslanelif Cansu08 hamile ihtimalimi de düşünmüyorum açıkçası 2 hafta önce görüştük eşimle ama korkuyorum geçen ay oldu bu ay neden böyle diye
Alparslanelif SevNurRel anlamadım ki 5. Ayda ilk adetim oldu ana bu ay 6 7 gün gecikti yani normal böyle şeyler öyle mi
EB1219 Bende su anda aynı durumdayım ilk 7aylikken oldum geçen ayda 1 gün sonra geldi tam düzene girdi diye sevinirken 2 gün gecikti artık bitkisel şeyler tuketiyorum maydanoz dere otu felan
SevNurRel Alparslanelif Düzensiz seyretmesi normal ama hamilelik ihtimalin varsa bilemem elbette. Ama ilk bir yıl adet görmeme yada düzensiz görmek normal
Selin1 Alparslanelif 3 aylık bebegim var sadece 1 kere oldum iğne de vuruldum 2 aylık falandı hetwlde onun etkisi olmuyorum
Zeynepk 5 aylık bebeğim var 3. Ayda regl oldum 2 aydır olamıyorum kasıklarımda ağrı var. Test yaptım hamile değilim. Yarın doktora gideceğim. Doktorum emziriyorsan süt hormonları düzensizlik yapar ama yine de bi gel dedi.
Hnfkskn Zeynepk Zeynepk bende 9. Aylık oğlum var hep oluyordum 2 aydır olmuyorum karnım şiş kasıklarıma ağrı giriyor benim de arada . Test yaptım negatif . Doktor ne dedi