Reyhan34 Kızlar adet oldum 5 günüm artık bunaldım doğumdan beri temiz olamadım 40 çıkar bıkmaz oldum bide kesmek için antibiyotik mi içiliyor kan dursun artık istiyorum yarın tatile gidiyorum eşimle başbaşa biran önce durdurmak istiyorum
iki_prens_annesi_ Reyhan34 5.ci günmüş zaten yoğun gelmez artık benim 5 te biter temizlenir hep kimisi 7 günde oluyor gerçi ama azalır en azından
Reyhan34 iki_prens_annesi_ ayy çok daraldım çok sinirlilik yaptı artık geliyo su gibi cidden öyle böyle daralmadım değil akıl verin böyleyken prezervatif girsem ilişki çok kan gelirmi duş alıp
Nurrrrrr233 Benim adetim 8 gün olmuştu geçsin istedim doktorum arveles kullanabilirsin demişti kullandım kesti benjm
iki_prens_annesi_ Reyhan34 yani böyleyken girmeyin zaten ilişkiye bı kere dinen haram sağlık açısından da zararlı ve bence pis bı görüntü yani zevk alacağınızı sanmam adet kesen hap varmış sanırım kuzenim balayına giderken kullanmıştı adet olmamıştı galiba t bilmiyorum bı sorun isterseniz onu eczaneye
Nurrrrrr233 Reyhan34 Canım benim akşamına kahvernegiye döndürdü ama senim acil olduğu icin adet kesici ilaç al bencede