Haydinn Miraay hiç biri Osman gönülal doktor ecoweli öneriyor bende kızıma siveno kullandım geçen yaz beyaz tenli üstelik içeriği hem temiz hemde gayet iyi idi
Doga_sever Miraay nivea dogal degil. Mustela kullaniyorum yuzde yuz olarak dogal. Koruyuculugu da cok iyi. Diger markayi bilmiyorum
Miraay Namkol ecowelli de çok önerdiler burada araştıracağım bunu da , Trukid nasıl peki oda baya pahalandı gerçi 🫣
Doga_sever momybaby Anladim. Peki mustela gunes kreminin dogalligini yok eden bilesenlere ornek verir misiniz? Cok iddiali konusuyorsunuz. Ama kaynaginiz iddiali gelmedi.
momybaby Doga_sever ornek vermem icin aklimda tutmam lazimdi. veya kimin paylastigini bulmam lazim. e su anda onlarca gönderi inceleyemem haliyle:) bence siz arastirin
Namkol Doga_sever Araştırmanızı tavsiye ediyorum. Mustelanin içeriği temiz değil. Google dan yada içerik inceleyen sayfalardan bakabilirsiniz
Doga_sever atlasinannesi2 tavsiyeniz icin cok tesekkur ederim. İcerik inceleyen sayfalarin guvenilirligi de onemli. Ne amaca hizmet ediyor bilmek gerekir. Bu işi x markadan para karsiligi temizmis gibi gosterebiliyorlar. Benim guvenli buldugum ve gercekten amacinin temiz urunleri ebeveynlere bildirmek olan bir muhendisin sayfasi var. Orada mustelanin temiz oldugunu soyluyor. Ondan da ziyade urunun aciklamasinda da yuzde yuz olarak zararli bilesen olmadigini kendileri aciklayici olarak belirtiyorlar zaten. Ki en onemli kaynak da bu
-_-hUysUzvetatlikadin atlasinannesi2 evet ya hipp alarak bi hata yaptım ben bir daha almam tavsiye de etmeme benim gibi oğlumda hassas bizim gibi olan varsa almasın hipp ve Nivea aslında Nivea müthiş koruyor ama içerik iyi değil ben şahsen siveno veya incia alacağım