kolonyalimendil RmznElf bugün üç öğün deneyeceğim iki kere işti en son da yatarken veririm ek gıda olarak neler veriyordunuz acaba
RmznElf kolonyalimendil aklına gelebilecek herşey verdim ben. Çok şükür yumurtanın sarısı hariç herşeyi yediler. Onların yemeklerini az salçalı ve tuzsuz pişirdim sadece. Ama sebze et köy tavuğu meyve herşey verdim. Patlıcan bal tarzı alerji yapan bir iki yiyecek vermedim sadece. Geceleri kendin uyandırıp mama verme sakın canım.
kolonyalimendil Mhmysr bizde dönme yok şuan emekleme zaten yok.. hipp in sütlacını seviyor benim ki de arada ondan veriyorum
Mhmysr kolonyalimendil hic kolonyalimendil kolonyalimendil hic sıkinti etmeyin yere bi ortü serin oyuncaklarini koyun yalniz birakın dönecek. Bizimki de gec döndü ama hic sorun etmedim. Kilosu var evet biraz hareketi kisıtlıyor ama vakti gelince bir anda dönüveriyor. Sonra 1 ay hep geri geri emekledi niye emeklemiyor diye dusundum. Baskalari dediki acele etme geri emekliyorsa yakinda ileri de emekler ogrenmeye calisiyor dediler. Cok rahattim telas etmedim. Gecen gun bi anda emekledi.. acele etmesek de olurmus simdi her saniye dustu dusecek korkusu
Mhmysr kolonyalimendil sizin icin onemli olan şu an ek gidaya alistirmak kiloyu ve dönmesini dert etmeyin. Ama ek gida icin cesit cesit deneyin bence ben hata ettim simdi epey zorlaniyorum yedirmekte. Ugrasmak denemek lazim epey. Bazen hic yemedigi seyi onu oyalarken guldururken bi anda yemeye basliyor..
kolonyalimendil Mhmysr 5,5 aylıkken başladık zaten ek gıdaya işte benim de hatam oldu mama zamanlarını ayarlayamadım..dediğiniz gibi aslında acele etmemek lazım kendini hazır hissettiğin de yapıyorlar zaten ama işte annelik herşeyden endişe etmek mış🥲
kolonyalimendil RmznElf gece beslenmemiz yok zaten uzun zamandır.. bende bi çok şeyi vermeye çalışıyorum dediğiniz gibi bi kaç şey hariç bakalım nasıl ilerleyecek bu süreç
morlu_baby kolonyalimendil benimkisi sağa sola dgru az az dönüyor ve desteksız oturuyor kendi kendine oynuyor tabi tam tur donme yok kilosundan sanırım yarın 8 aylık oluyor ve mamayı azaltıp ek gıdayı arttırmayı düşünüyorum bakalım ne olucak 😊
kolonyalimendil morlu_baby bizim ki de desteksiz oturuyor ama istediği bişeye uzanırken devriliyor bazen 😂 sağa sola hafif dönüyor o kadar bakalım merakla tam turu bekliyorum 😂