AselminosunAnnesi Merhaba anneler kızım 2 aylık çok fazla gazı var çok bağırıyor önerebiliceginiz gaz damlasi varmı göbeğinde fıtık ta var sancısı olunca çok şişiyor böyle olan annelerimiz varmı
mamacitaS AselminosunAnnesi sab simplex verdi bizim doktorumuz cok kotu oldugu zaman kullaniyorum rahatlatiyo baya ve kiraz cekirdegi kemeri kullaniyorum arada o da iyi geliyor
Hulya0129 AselminosunAnnesi beslenme öncesi gaz masajı yapın ama öyle bı iki değil 5-10 dk yağlayın yada kıyafet üstünden yapın bende gaz damlası kullandım bio gai ise yaradı bitince almadım minicik şişe 250 lira bı hafta anca kullanılıyor gaz masajıyla hallettim 👍 ama tok karnına yapmayın kusuyor çünkü
AselminosunAnnesi tosbiksmoms bende buqün öğrendim onu kardeşimi gönderdm gidip alıcak kullanacam ins iyi gelir. Kaç aylıkken kullandınız
tosbiksmoms AselminosunAnnesi hayır fark etmez ben oğlumda da bu şurubu kullanmıştım kızımda da kullandım 1 çay kaşığı veriliyor.
tosbiksmoms AselminosunAnnesi büyük şurup şişesi 1 aylıkken almıştım kızım 2 ay 21 günlük oldu hala da var.