deletedmom4842 [bilinmeyen] Ayy bu post çok iyi oldu bende d vitamini almak istiyorum sanırım geneli wellcare kullanıyor bende düşünüyordum bunu almayı ☺️
Elifblr [bilinmeyen] biz de sağlık ocağının verdiği tera d3 kabızlık yapmıştı bıraktığım gün rahatladı çocuğum ocean kullanıyorum hiç sorun olmadı ☺️
Zeynepeymen Elifblr acaba bu yuzden mi kabız ama 10 gündür fln kabızlık var saglık ocan verni kullanıorz
TZA Elifblr bu ocean ın bir sürü çeşidi var ben hangisi bilemedim eczanedeki kadında bilmiyor sanırım
Emir_Eliz Elifblr ay bunu yazmanız çok iyi oldu bende başladığım günden beri kızım kabız çok ıkınıyor ama ben Damla’dan olabileceğini düşünmemiştim şimdi bu fikir cok aklıma yattı Damla’dan önce sorun yoktu çünkü
Elifblr Zeynepeymen olabilir ben bi gün vermedim o gün kakasını yaptı verdiğim günler saatlerce ağlıyordu kakasını yapamıyordu 🤷♀️ tekrar denedim yine aynısı oldu eczaneye sordum bazı bebeklerde böyle yan etki olabilir dedi değiştirdik ve düzeldi.
DerenGrkemYetiker [bilinmeyen] ankette olmayan çok araştırdım bibac d3. İçinde probiyotik de var ve sindirim kolahlaştırıcı özelliği var.
DerenGrkemYetiker [bilinmeyen] diğerlerine göre biraz pahalı canım ondandır 59 lira şişesi ve 1 aylık.
gyns [bilinmeyen] Ben wellcare kullanıyorum.. 5 ml 30 tl kadar.. Ama Ocean 20 ml hemen hemen aynı fiyatta.. Oceana geçmeyi düşünüyorum... Bu postu görmeden biraz önce bende post açtım.. Birde Ocean’ın Dvit3K2 lisi varmış.. K vitamini ile alındığında kemiklere ulaşıyor, tek alındığında damarlarda birikme yapıyormuş.. Acaba hangisi daha iyi🤔.. 4. ay kontrolümüzde hekimizie soracağım.. Ama merak ediyorum🙈..