Bihteeeer Çok kez başıma geliyor mesela dün gece kızımız Ortamızda yatıyordu derin uykuya dalmışım rüyamda bebeğim kaybolmuş ağlıyordum bi hışımla kalktım kolum üzerine gelmiş hemen beşiğine yatırdım sizinde başınıza geldi mi
Enerciiii Bihteeeer Bende kızımı sabaha karşı 5 de rüyamda kaybettiğimi gördüm canlı gibiydi rüya değildi sanki. Rüyadan 1 hafta sonra kızımı kaybettim😔 Sabaha karşı görülen rüyalar %90 doğru çıkıyor malesef….
Rubab_Mommy Bihteeeer Benim 1 rüyam doğru çıktı.Rüyam eşimin beşikde bir kız bebek salladığını gördüm.1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ve kızım oldu
CerceiLannister Evet. Hayatımın en acı gününün önceki gecesi sabaha kadar üç harfli gördüm sandıklardan bebek çıkarmaya çalıştım. Hatta hiç unutmam o gece korkudan kalkıp annemin yanına yatmıştım. Sabahı ise başımıza çok kötü bir felaket geldi
CerceiLannister Topisko üç kardesimi trafik kazasında kaybettik. Gece yoldaydılar sabah erken saatte geleceklerdi erken kalkıcaz diye aksamdan börek falan yapmıştık ama sabah kapımıza 3 tane cenaze arabası geldi börekleri de cenazeye gelenler yedi. Nasip. Herşey bizim için.
Topisko CerceiLannister yaa 😔 çok zor bir durum. Allah mekanlarını cennet etsin. Allah sabırlar versin. Kuruşa bakmayın hatırlattım acınızı 😔😔😔😔
CerceiLannister Topisko sorun değil. Özlüyorum ama artık üzülmüyorum. Küçüktüler günahları yoktu inşallah cennete gittiler. Kalsalar üzüntü sıkıntıdan başka birşey yok bu dünyada.
Moana Enerciiii başınız sağ olsun rabbim sabrınızı arttırsın ama bu yüzdelik nerden hangi araştırma sonucu lütfen uyduruk şeylerle insanları korkutmayin rüyaların gerçek olma ihtimali yok eğer olmuşsa da tesadüftür. Rüyalar bilinç altı ile alakalı.
1bahar Bihteeeer belki inanmicaksin ama sabaha karşı uyandım saat 4 e geliyor geri uyudum rüyamda çok yüksek bir binadayim balkondayim deniz çok hırçın bir şekilde taşımış durumdaydı ambulans sesi gökyüzünde uçak sesleri ve sonra bina çöktü :( Sabah uyandım 10 ilde deprem :/
Nilunas Bihteeeer benim çıkar rüyalarım rüyamda kelalaka birisini göreyim ertesi gün karşıma çıkar nişan düğün hastalık ne varsa görürüm