motherisbackk Tek başına bir alerji göstergesi olabilir mi? İlk kez kızım bugün yeşil mukuslu kaka yaptı
alya00 motherisbackk 1aydır mukuslu doktor alerji diyebilmemiz için kakada kan olması lazım diyor dikkate almıyor
minikmucizem34 motherisbackk demir ilacı kullanıyormusunuz yada emziriyorsanız yeşil gıda yediniz mi ondan da olabilir bizde de vardı demir ilacından dı doktor kullanma dedi
motherisbackk minikmucizem34 demir ilacı kullanmıyorum yeşil bir şeylerde yemedim ki her zamanki yediklerimden farklı olarak sadece turşu yedim😔
MelisasMom motherisbackk turşu yapmış olabilir asitli tuzlu… ah o kadar özledim ki turlu çiğköftee… emzirirken hiç bir şey yiyemiyorum
minikmucizem34 motherisbackk hemen endişelenmeyin ya kötü bişey yoktur inşallah alerji olsa bile çözümü var yani dert etmeyin
motherisbackk MelisasMom ay hiç yapacağını düşünmedim birde öyle huzursuz ki ağlıyor :( bende yemeyeyim artık yazık miniğime
MelisasMom motherisbackk valla emzirmek böyle yediğimiz her şey bebişe dokunabiliyor benimki alerjik çıktı süt kuruyemiş paketli gıda yasak yiyecek şeyim kalmadı artık 😂
MelisasMom motherisbackk aynen öyle gerçekten bende tavuklu pilav yiyorum sürekli her şey yasaklanınca 😂 bugünde tavuklu patates yanına makarna yapayım 😂 zaten saat kaç oldu hala kahvaltı yapamadım 🥲