biricigiminannesi26 Kızlar bebek irmiği pirinç unu tam buğday unu falan aldım ama çok çeşit yapamıyorum,bebeğim 6 aylık herşeyi vermiyorum hep aynı oureleri yapıyorum ne yapabilirim
Bssraa2 biricigiminannesi26 sebze çorbası önerdi ebe bugün bana biz daha geçmedik ek gıdaya doktorun onayı ile bu ay sonunda geçeceğiz
Seda23Yusuf biricigiminannesi26 elmanın yarısını kesip kaynattim biraz icinede irmik koydum çok değil onu yedi bir kaç kaşık yoğurt çorbası yedi patates kapak çorbası yaptım 3kasik yedi onu sevmedi sanırım ben olsam bende icmezdim😂dünde avakado muz ezdim verdim baya sevdi
MommysMini biricigiminannesi26 ben bu sitedeki ek gıda tariflerinden yapabileceklerimi ekran aldım vakti gelince yaparım diye bekliyorum
mhdmraa biricigiminannesi26 hepsini ayri ayri tadim yaptirmaniz daha iyi alerji olacak mi bakmaniz icin. Bugday yulaf irmik bunlar hep alerjik besinler
biricigiminannesi26 Seda23Yusuf ben bazen işlerden fırsat bulamıyorum ya birse blender mi kullanıyorsunuz
benoyleuygungordum_ biricigiminannesi26 doktorlar blender kullanılmasını önermiyor ileride yutma sorunu yaşamaması için pütürlü gıdaya alıştırmak lazım