Uffsananebeslk Shaggy Kurabiye yapın içerisine yumurta koyun , geceden ıslatıp verin o sekilde yesin sevmiyosa
Shaggy 123321123 avokado için erken demişti doktorum yarin muzla deneyeyim ben peynirle yemesini istiyorum ama bir türlü sevemedi
Gulcann0 Melmus Yumuşak olmalı markette genelde olgunlaşmamış şekilde satılıyor. Bastırın sertse içe göçmüyorsa yemeye hazır değildir bi kese kağıdı, gazete kağıdı gibi birşeye sarıp bir kaç gün yumuşamasını beklemelisiniz
Mrymmdfnmm Melmus Canım tepe kısmına baş parmağını hafif bas yumuşaklık varsa olgunlaşmış tır. Çok yumuşak ve Dışı siyah lekeli ise alma içi çürük ölüyor
123321123 Melmus bende cok anlamıyorum genelde hep sert alıp evde olgunlaştırırım yumusak alınca curuk oluyor cunku evde elmayla yan yana koyunca hemen olgunlaşıyor
123321123 Shaggy 5,5 ayda başladık biz avokadoya lor yumurta sarısı muz karıstırıp verdim cok guzel kilo aldı ama siz 3 gun kuralıyla verin avokadoyu.cegrek avokado haşlanmış yumurta sarısı bir tk lor karıstırıyorum birazda muz cok seviyor inş sizinde sever