Lcy03 Bebisleriniz ne zaman dogdu ? Gelişimleri nasil neler yapabilyiolar ... benimki sürekli cene istiyor 😁
deletedmom4842 Lcy03 4 Haziran’da doğdu haftaya 5 aylık 4. Ayında 7700dü kilosu haftaya bakalım kaç olacak çok yaramaz sürekli ilgi istiyor 😂
EmineGneDemir Lcy03 8 Haziran doğumluyuz geçen hafta 8 kiloyduk. Çok hareketli konuşmak istiyor oyun istiyor adım atmak istiyor kısacası uçmak istiyor 🤗 çok şükür sağlığı yerinde
Minikmercimegim 14 eylülde dogdu kizim oldu ismide eylul en son 5.200du kilosu 57 cm de boyuydu gece uykumuz bek yok surekli kucakda gezmek istiyo :)
Ddmyvz 30 temmuzda doğdu benim oğlum :) etrafa bolca gülücükler saçıyoruz ellerini tutunca hemen bir kalkma eğilimi var :) oyuncaklarını elinde güzelce tutup ağzına götürüyor :) artık onu izlemek çok daha keyifli 🐣 peki sizin bebeğiniz?
Sefanurkahraman 7 ağustos da doğdu kızım ismi hilal Asena bol bol gülücük saçıyor kucakta gezmeye bayılıyor iki elini birlestirip oynuyor gündüz uykusu yok gece uykusu iyi şükür
Lcy03 Sefanurkahraman vavv isme bak miliyetciyiz galibaaa hemde dibie kadar isin muhtesem gündüz bizde uyumuyoz ya
Sefanurkahraman Lcy03 teşekkür ederim evet babası milliyetci beraber koyduk birini o diğer ismi ben koydum