Murataleyna1406 Kızlar ben nezle olmustum bugün 4. Günüm geçti diyebilirim ama dün gece bebeğim hiç uyumadı sürekli kalktı burnu da akıyor sanırım benden ona geçti 15 aylık olacak bı kaç gün sonra neler verebilirim yardımcı olur musunuz
cinarinannesiiii Murataleyna1406 süt vermeyin sakın normal hayatında da vermeyin onun yerine yoğurt kefir verin Şuan sarımsakla basgısıklıgını destekleyin faydadını göreceksiniz yoğurduna çiğ sarımsak koyarak yedirin hergün
bebitomm13 Murataleyna1406 emziriyosanız sarımsak yutun her gün.cocuğa da sarımsaklı yoğurt yedirin ya da sarımsak bal zeyrinyağı kürü hazırlayıp yedirin.doğal antibiyotik.
Umutluluk Murataleyna1406 ballı süt olmaz ıhlamura katabilirsiniz . Süt boğazdaki kötü bakterileri çoğaltır daha kötü olur
bebitomm13 Murataleyna1406 bi iki diş sarımsak ezin bi cay kaşığı bal az da limon sıkın.yedirin cocuğa.instagramda hastalanmayançocuk var ben de ondan ögrendim.zeytinyağı yazmışım.sarımsakları zeytinyağında bekletip o yağı ayak tabanlarına sürüyorum bebeğimin de ondan limon yerine yağ yazmışım
bebitomm13 Murataleyna1406 benim cocuk daha ufak o yüzden yoğurtla yediriyorum sarımsagı.bal kullanamıyorum.ama inanın hırıltısını geciriyor.kendim de her akşam yutuyorum ikiye böldüğüm bi diş sarımsağı.