Rene Merhaba herkese Oğlum 4 aylık olduğu günden beri kusması artttı ve son günlerde balgamlı kusmuk geliyor sizce normalmi neden olur bilen varmı ?
[silindi] Rene benim kızım geçen gün balgamlı kusmuk yapmıştı 3-4 kes az az o akşam nezle oldu üşütmüş meğersem
Minel-inannesi Rene balgami varsa ya kusma yoluyla atar yada yutar kakadan cikar baska turlusunu henuz bilmiyo bebeler. Ama balgami varsa burnunu temiz tutun surekli ve bi doktora goturun
Simaykck Rene Kızımda bebekken çok balgamlı kusardı üşütünce oluyor şimdi 2 yaşında artık balgamı atamaz oldu asist şurup veriyorum balgamı olduğunda
May11 Merhaba benim de 45 günlük bebeğim bugün balgamlı beyaz kustu önce çıkaramadı çok korktum sonra kustu sündü balgamlı. Sizce normal mi korktum😢
Simaykck May11 Kızımda bebekken çok balgamlı kusardı üşütünce oluyor şimdi 2 yaşında artık balgamı atamaz oldu asist şurup veriyorum balgamı olduğunda
Simaykck May11 Benim kızım her üşüttüğünde böyle çok kötü kokulu balgamlı kusuyordu ben ordan anlıyordum şahsen baska nasıl anlaşılır bilmiyorum