DrkAyz Tazeanne1996 ben onu hep saçları uzun lülülü olarak söylüyorum oysaki huhuhuymuş geçen gün eşim düzeltti söylerken 😂😂
DrkAyz marinelife ayy bunu dinlemem lazım hiç duymamıştım çok merak ettim😂 bende şarkıları karıştırınca eşim düzeltiyo hemen yanlış söyledin böyleydi diye 😂
Deletedmom_112 DrkAyz bak bak bak, bak bak baaak küçük kırmızı tavuk bir çiftlikde yaşarmış hayvan arkadaşları ile birlikte, küçük kırmızı tavuk birgün çok çok acıkmış, hiç yiyecek bulamamış çiftlikte…. 🐔Şaka maka ne ara ezberledim ben bunu 😂😂😂
Binnur_cam DrkAyz atem tutem ben seni şekere katem men seniii akşama babayn gelende oy önüne atem ben seni 💃💃💃
Uffsananebeslk DrkAyz Önce bir süre ben söyledim sonra eşimin de diline dolandı, simdi ailecek bu şarkıyı söylüyoruz 🤣🤣🤣🤣 hatta bazen esim benden önce davranıyor ahahahah 😃😃🤣
Usnac1995 DrkAyz ceviz adam şip şap şop 😂 Anne yemekte neler var bugün 😂 Bir küçük iki küçük penguen 😂
minderbob 1 varmış bi bi 1 yokmuş 2 azmış ama 3 çokmuş evvel zaman içinde kalbur saman içinde…. 🎶🎵🎤🎼🎵🎶🪗🪇🎻🎷🎧