DrkAyz Bu aralar mutfakta yemek yaparken bebeğime sürekli kukulinin şarkılarını açtığım için evin içinde anne anneeee nereye koyduysan ordadır nerdeee nerdeeeee diye geziyorum 😂😂 sizinde ağzınıza takılan var mı hiç 🤭😅
Zeyzeynoo41 DrkAyz 😃😃😃 aynen bende turşu turşu turşu turşu hadi gel gidelim pazara komşu diye geziyorum
Aslll123 Aysnrincii bende sürekli bu şarkıyla yatıp kalkıyorum artık hastanede yattık orda bile bu şarkıyı dinledi sadece
Huma_kus34 DrkAyz ayy bi ara bende takmıştım şümdilerde aram Sam Sam guli guli yazılımı doğrumu bılmıyorum 😂
DrkAyz Neslihann35 internette görmüştüm anneler söylüyodu çocuklarına bazen bende aynı şiveyle söylüyorum çok gülüyoruz 😂😂😂😂
kullaniciadionbir Neslihann35 ay bunu bi tek ben yapıyorum sanıyodum ajahshhsh balıkçı uşak geliyyy ahahhahahhah
Mevacanimkizim DrkAyz bir ara “Annecim Annecim nerdesin burdayım burdayım işte burdayım” 😁 şimdide “ Yağmur yagma şimdi git sonra gel annem oynamak istiyor şimdi git sonra gel ” 😁 kızımda benden duya duya ezberledi 😁
DrkAyz Mom0008 benimki daha çok küçük can atıyorum resmen büyüyünce onunla oynayıp şarkılar söylemek için bide tam dilleride dönmüyor ya söylerken çok tatlı oluyorlar 😂
AgentMom DrkAyz tatilden döndük tam 10 gün boyunca kırmızı balık havuzda balıkçı Eylül ( kızımın adı) tutuyor dinlemekten şarkının sözlerini unuttum 😂😂
Mom0008 DrkAyz 2 bucuk yaşında canım benimkide ne dediği anlaşılmıyor bazen İngilizcesini unutuyor bazı yeri Türkçe söylüyor filan olmuyor başa sarıyor araya kırmızı balık koyuyor filan bildiğim şarkı karmaşası 🤣🤣
terazikadini DrkAyz bir küçücük aslancık varmışşş kırlarda ko ko koşar oynarmış 😂😂 eşim fanatik gs li bebeğimizede hep yavru aslan diye diye takıldı dilime
DrkAyz terazikadini hamileyken bende bir küçücük dorukçuk varmış olarak söylerdim hep karnımı okşayıp gözümde canlandı şuan 🥹
AgentMom DrkAyz bir ara baba parmak hem Türkçe hem İngilizce idi bu 10 gün kırmızı balık bakalım şimdi neye başlayacağız