Kizannesi3417 Spiral adetin kaçıncı günü takılır Spiral taktırınca adet düzensizliği oluyor mu? Kanama fln yapıyomu taktıranlar memnun mu özelde taktırmaya düşünüyorum açıyor mu
Demoo Kizannesi3417 hormonlu mu taktircaksin hormonsuz mu ? Ben de bu ay taktirmak istedim ama bayrama denk geliyor. Adetin 2 yada 3. Günü takıyorlar diye araştırdım
Nzliglsuleyman 3-4 gün takıyorlar çok acı olmuyor Saniye sürüyor evet biraz adet düzensizliği yapıyor ilk 3 ay filan
yellowmom8 Kizannesi3417 hormonlu olan daha yüksek koruyucu oluyormuş rahim içine hormon salgıladığı için kaysa da belli bi süre hamile kalma olasılığı düşükmüs birde hormonlu olanı çok adet görenlere öneriyorlar bakır olan daha çok adet görmeye sebep oluyor diye
a-bukemm yellowmom8 ben doğum yapalı 9 ay oldu. Hâlâ adet olmadım. Muhtemelen süt koruyor. Sizce benim için Sprial vs gerekli mi ? Ya da korumasız ilişki olsa çocuk olma olasılığı olmaz di mi m çünkü adet olmuyorum. 🤦🏻♀️ Rabbim aratmasın ama korkuyorum olur diye. Bebeğim çok küçük çünkü
Kizannesi3417 a-bukemm benimde bebeğim küçük korunmak en etkili yöntem diye düşünüyorum onun için spiral taktircam