mLyyk Hangi marka kanguru kullanıyorsunuz? Ne zamandır kullanıyorsunuz? Alırken nelere dikkat ettiniz? Memnun musunuz, değiştirmeyi düşünüyor musunuz? Hadi biraz kanguruları tartışalım ☺️
Merveee34 mLyyk markasından ziyade ergonomik olmasını çok dikkat edin . Bacakları asagıya sarkarken C şeklini değil m şeklini alsın . C şeklinde olduğu zaman ciddi zararlar verebiliyor . Benim tercihim solomombaby 👍🏻
Mercosey mLyyk tuniko neko switch bebek beden. Sırt ağrıtmıyor 3,5 kilodan itibaren kullanılıyor. Bebişim 11 aylık hala kullanırım özellikle tek bir yere gideceksem. Kesinlikle saklarım bir sonraki bebeğim için de
Gizzzzz-giz mLyyk babybjörn aldım kullanışlı olmasına kumaşın kilo aralığına ve kalça çıkıklığına sebep olmaması için onaylı olmasına dikkat ettim ve en önemlisi memnuniyet kullanıp pişman olanı görmedim henüz bebeğim 40 günlük ama kullanıyorum ben memnunum kardeşim de bu markayı tercih etmişti ve çok memnun kalmıştı o yüzden ben de aldım
mLyyk Merveee34 ben de ona dikkat ediyorum fakat ucuz marka tercih etmemeye karar verdim artık, o yüzden değiştiriyorum. Boroosh Baby sipariş ettim çok önerildiği ve ergonomik olduğu için. Birkaç önerilen daha var ama çok pahalıydı onlar
Sadecezeynep Ben mamadusbaby almıştım ama çok kullanmadım bence çok kullanışlı da bişe değil bana göre yani 2-3 defa kullanmışımdır
deborflo mLyyk kiralamini den kiralayabilirsiniz hem de sevip sevmediğini siz kullanıp kullanamayacağınızı denemiş olursunuz :) 7 aylık oldu hala minisi kiralık biz de üst modelini de kiraladık ama onu sevip sevmediğimizi bilemedik henüz
Gizzzzz-giz mLyyk ikinci el uygulamalardan bakabilirsin ama mesh kumaş olanlara bakmanı tavsiye ederim zaten taş gibi ömürlük bir kanguru emin ol torunlarına bile kalır :) o yüzden ikinci elleri de sağlam olur cotton kumaş dolma yapabilir ama mesh kumaşa hiç birşey olmuyor
Elfruya mLyyk ben babybjörn aldım çok memnunum bir aylık olduğundan beri markete yada yakın bi yere giderken takıyorum