Pkzee Arkadaşlar bebeğim 4 buçuk aylık son zamanlarda sürekli bağırarak sesler çıkartıyor. Tam olarak ağlamıyorda ama sürekli mızıldanarak bağırıyor. Karnı tok, altı temiz herseyi tam halbuki.Bu aya özel bişeymi yoksa hep böylemi gidecek☹️😄
PrencesMiraysMom Pkzee 4.ay atakları olabilir kızım da öyleydi çok kötü bir 4 ay atlattık diş de üstüne eklenmişti hiç geçmeyecek hep öyle kalacak sanıyordum oturup ağlama noktasına geliyordum sabır sabır geçicek inşallah 🙏😊
Melis1706 Pkzee kizim 8 aylik olmak uzere gecenlerde benim ailemle disarida yemek yedik kizim bir bagirmalar anlatamam yok boyle birsey ust kattaydik cam acik esim babamla asagi sigara icmeye indi beni aradi dedi kiz mi bagirio evet o dedim caddenin ortasindan sesi duyuluyor dedi siz dusunun😂😂oyle aglamak degil gulup edio ne bagirmak ne bagirmak calisanlar restoranimiz senlendi yapti ay nasil utandim
Pkzee Evet bende öyle düşünüyorum ama böyle dertli dertli bağırıyor bende benim anlamadığım bir derdimi var acaba diye kafama takıyorum.
Pkzee Melis1706 ayyy evet bizde misafirliğe gittiğimizde bir başlıyor bağırmaya sussun diye ikidebir emzirmeye çalışıyorum. Bi yere gitmemeyi düşünüyorum artık böyle devam ederse 😄
Melis1706 Pkzee Benimkisi mama ile besleniyor ben sus kiz diyorum gulerek tabi kizmiyorum hosumada gidio aslinda oda guluo kiz bize kizcaklar diyorum gulerek nerden cikti kiz o sesler kucucuksin ya sen diyorum 😂😂
Pkzee Melis1706 yerim yaa gülsün eğlensin boşver. Benimki şimdi küçük olduğu için ne güldüğü belli ne ağladığı sağına soluna hiç belli olmuyor ☺️
Barlasveannesi23 Pkzee benimkide aynı ağlıyomu gülüyormu belli değil atak dönemi diyorlar ama çok bunaltıcı
Pkzee Barlasveannesi23 evet bi süreden sonra insanın kafası dayanmıyor ve endişelendiriyor acaba bi derdimi var ki diye
Arasinaannesiii Benim oğlumda bütün gün çığlık atıyor 4 buçuk aylığız gerçekten bu 4 ay atağı çok fenaymış
Barlasveannesi23 Pkzee ay hiç sorma boş odaya geçip çığlık atıyorum bazen eşime diyorum kalk dışarı çıkalım eve gelmek istwmiyorum dılarda çok sessiz bakınıyo yada uyuyo bebek arabasında Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten çok zor