Defnekkkus şah damarında darlık vardı 1 ayı dolana kadar izlendi özele de gittim devletede özel 3 ay sonra gelin diyip ilaç verdi devlet acil ameliyata alınması gerek kısa sürede kalp yetmezliği başlar ve o zaman elden hiç bişey gelmez belki kalp yetmezliği olmadan pıhtı atıp ansızın beslenmek için kaldırdığında bile kalbi durmuş olabilir dedi bu konuşmadan sonra bi ben ağladım bi doktor ağladı hemen ameliyata girdi 6 saat sürdü darlığı genişlettiler ayrıyeten sol kapak yetersizliği mevcuttu onun içinde kelepçe taktılar ve kelepçeler sonradan alınacak ikinci bir ameliyat olacak bunları üzülmen için söylemiyorum güçlü kalmalısın sen üzüldükçe bebeğin hisseder onu daha çok üzersin beslemede mümkün olduğunca sağıp ver ben hep sağdım emzirmedim çok yoruluyor diye havalar sıcakladı artık kalın giydirme terlemesin kalp hastası bebekler normal bebeklere göre daha çok terler geçmiş olsun üzülmeyin herşeyin çözümü var bakın 1 aylık oğlum girdi çıktı en zor ameliyattan derdi veren rabbim dermanıda veriyor❤️🤲