Erkekannesi0303 En hızlı ve en fazla süt yapan şeyler nelerdir Mesela su içiyoruz diyelim ne zmn sütümuzu etkiler bilen varmı
sadekahve_bitter Erkekannesi0303 tahin- pekmezde çok güzel arttırıyor Birde bebek sürekli emmesi gerek emdikçe beyine sinyal gidiyor üretim oluyor.
ALPARSLAN_bey Erkekannesi0303 dereotu ceviz helva yeşillik bol yiyorum 3 aylık oğlum 8400 64 cm bugün kontrolümüz vardı kurudut
sunflower01 Erkekannesi0303 bulgur pilavı ısırgan otu çayı Dereotu tahin sogan hepsi de iyi süt yapar
ikiprensannesi53_ Erkekannesi0303 bol yeşillikli kkısır sekerli çay karpuz üzüm kuru kayısı baklava komposto en en en önemlisi 5 dakika dahi uyumak sütü Bi anda getiriyor vücut dinleniyor çünkü
DrkAyz Erkekannesi0303 internetten okuduğumda gaz yapar yazıyordu ama hiç gaz yapmadı aksine çok güzel sütüm oldu zaten tadı da güzel yedikçe yiyesi geliyor insanın 😂😂
ipeysi Erkekannesi0303 tahin soğan dereotu komposto bulgur nohut duyduklarim bende gercekten dereotu yapmisti 1 gun sonra memelerim sismisti