Ess92 11,5 aylık bebekle uçak yolculuğunda nelere dikkat edilmeli? Bazen huysuz bazen uyumlu bir melek kızım var. Vereceğiniz tavsiyeler var mı? 1,5 saat sürecek yolculuk
btlbsr Ess92 hiç görmediği sevebileceğini düşündüğünüz farklı bi oyuncak, cama vakumlanan oyuncak, elini oyalayacak atıştırmalık. Umarım çevrenizdekiler çocuk seven kişiler olur yabancı yüzler oyun yapınca yolculuk sorunsuz hemen bitiyor
Aksmom Ess92 kızım 1 yaşında 10dan fazla uçak yolculuğu yaptık korkulacak hiçbir şey yok kalkışta ve inişte emzirmeye dikkat edin bi de farklı bi oyuncak verirseniz bir şey olmaz 😊
sinoli Ess92 Ben 4 aylık bebemle bindim 3 saat 😬 düşünün ki ağladığında susacak bir yaş aralığında değil 💆🏻♀️ Siz ne kadar sakin olursanız o da o kadar sakin olur 🫶🏼 Aktif bir çocuksa eğer sevdiği oyuncak ve kitapları alın bol bol çocuğunuz ağlar diye de kasmayın kendinizi🫶🏼
sezer2022 Aksmom bebek için uçağa mama su, çubuk kraker gibi şeyler sokabiliyor muyuz canım bi arkadaşım su sokmak bile yasak dedi de (Aslında bekarken bikaç kez uçak yolculuğu yaptım ama yiyecek sokmadığım için hatırlamıyorum 🥴
Aksmom Ess92 tabi siz nasıl rahat edeceksiniz ama inişte sıkıntı oluyo koridorda olduğunuz zaman çocukla hemen hazırlanıp inilmiyor insanlar bekliyor falan
sadekahve_bitter Bizde 19 aylık yapıcaz yolculuğu Yanıma kuruyemiş, kuru meyve, oyuncak almayı düşünüyorum
Ess92 Aksmom bebek arabası falan da olscsk o açıdan da koridor zor olur 😶 cam kenarında da ben başımı kaldıramıyorum hiç.. neyse yardımcı olurlar heralde
sinoli sezer2022 Hayır su sokuluyor bebek çantasında olduğu için mama için olduğunu biliyorlar ama krakeri bilmiyorum.