Bugleminannesi28 Kızlar doğum yapalı 7 ay oldu. İlk. Kez bu kadar akıntım var.resmen saat başı iç çamaşır değiştiriyorum adet öncesi oluyor mu böyle adetime 1 hafta 10gun var yaklaşık hafif kasık ağrım var durmadan akıntım oluyor
nedennedenneden Bugleminannesi28 ovulasyon zamanı olabilir mi benim de hep öyle olur o süre ve akıntım çoğalır. Genelde şeffaf akıntı problem değildir diyor doktorlar. Koku var mı acaba
Bugleminannesi28 Ay ama öyle şiddetli ağrım yok daha doğrusu yanlış ifade ettim heran adet olacakmışim gibi şişlik var onun ağrısı varmış gibi oda arada ağrı oluyor sadece şişlik var
Bugleminannesi28 nedennedenneden hayır koku yok ovulasyon zamanı akıntım oluyor ama bu denli yoğun değil saat başı iç çamaşır değiştiriyorum batıyor resmen. Adetime bir hafta var böyle adet öncesi adet olacakmis hissi şişkinliği de mevcut acaba adetim mi gelecek bilemedim ki
nedennedenneden Bugleminannesi28 üşütmüş olabilirsiniz enfeksiyon veya mantar olduğunda akıntı rengi değişiyor diye biliyorum ayakalrınız sıcak tutun ağrınız geçmezse acile başvurursunuz illa randevu aramayın.