ipeknkizimm Bildiğiniz temiz, ailecek gidilecek plajlar var mı? Bebeğimin denizle tanışmasını çok istiyorum 🥹
sarmaliklahana ipeknkizimm Biz gecen senelerde hep adalara gidiyoruz. Her adada güzel koylar plajlar var.
Neslihan_46 ipeknkizimm büyük limana gitmiştik geçen yıl çok elit bi yer ortamı güzel herkesi almıyorlar aile yeri
nurefsanakbulut ipeknkizimm lütfen gitme hamileysen doğum yaptıysan hep Afgan Suriyeli leş gibi sapık dolu rahat edemezsiniz
ipeknkizimm sarmaliklahana ayy ben çocukken heybeli adada bogulmustum aklıma o geldi 😂😂 teşekkür ederim özellikle bildiğiniz bi yer var mı peki
sarmaliklahana ipeknkizimm bu sene gitmedik daha gecen senede gidemedik suan durumlar ne bilmiyorum ama biz giderken hep instagramdan bakıyoruz nereyi begenirsek oraya gidiyoruz 🤭 Bu gezgin tayfalar var ya detaylı paylaşım yapıolar fiyat bilgisi VS yazıyorlar oralardan bakın cok kolaylık oluyor. Adres tarifine kadar yazıyorlar 😇✌️
ipeknkizimm sarmaliklahana teşekkür ederim birkaç sayfadan baktım da gidenlerin yorumları kötüydü genel olarak 🥲
Milena17 İstanbul’da denize girilmez maalesef ki temiz hiçbir yeri yok olan yerleri de mülteciler kaplamış girmeyi bırak yürünmüyor bile sahikde marmara denizi genel olarak pis zaten imkan varsa ege akdenize gidilmeli
ipeknkizimm Milena17 maalesef bizim bu sene gitme ihtimalimiz yok. Ben de bi deniz havası alalım bi ayağımızı sokalım bari diye arayıştayım 🥲
sarmaliklahana ipeknkizimm aaaaa ozman bozulmuş olabilir 🙄 bizde bu sene kızımı götürmeyi planlıyordum ama havalar daha serin gibi o yüzden bayram sonrası detaylı bakıcam. Kötüyse bende gitmem 😖
ipeknkizimm nurefsanakbulut yaa o derece mi 🥺🥺 bebeğim 15 aylık. Çok istiyorum ama gerçekten gidip pişman olma ihtimali de geriyor çünkü instagramdan falan baktım yorumlar hep bu yönde 😤
Milena17 Evet her yer aynı zamanda full mülteci uzağa gidemiyorsanız o zaman mesela Avrupa yakasındaysan Tekirdağ tarafına Anadolu yakasındaysan Yalova tarafına gitmeye çalışın Hiç olmazsa adalardan Burgaz ada daha sakin