AnnaKarenina_ Ateş çıkıyor mu bu dişlerde şişmiş beyazlık var patladı patlayacak bugün ateş 38 i gördü çıplak şuan ateş düşürücü verdim duş aldırdım yarım saat indi gene 37.5 oldu anlamdım
amansallagitsin AnnaKarenina_ dis bazen ates yapar ama dis atesi 38.3..4.. gbi seyreder 38 uzeri cikmaz. Cikarsa hastalnmistr. Bi gun surer ole uzun surmez
Aysegul93 AnnaKarenina_ oğlumda çıkartıyor ateş olmadı henüz. Zaten iştahsız bir çocuktu iyice İştahsızlkk ve huysuzluk var
Annesi23 AnnaKarenina_ köpek dişleri çok zor çıkıyor benim kızımda çok ateşlendi biz diş dedik ama sonra doktora gidince kulak enfeksiyonu geçirdiğini öğrendik diş kulağına vurmuş ateşi düşmezse sizde bi götürün isterseniz
AnnaKarenina_ amansallagitsin daha bugün çıktı ateşi zaten enfeksiyondan da şüpehelniyorum bilmiyorum bi acile gidicem sanırım
AnnaKarenina_ Aysegul93 bizde iştahsızlık yok pek fazla şükür ama ilk kez böyle atrş oldu enfeksiyonda olabilir anal apse sorunu yaşıyoruz tereddüt ettim
AnnaKarenina_ Annesi23 teşekkür ederim hiç bi dişinde ateş çıkmadı köpek dişide şişmiş dün fark ettim hemen ateş vurdu bizimde enfeksiyon olmasından korkuyorum şuan 36 ya düşürdüm soydum takipteyim bakalım 🙂