Rumukcum Bebegim 4 ay 16 gunluk ve 2-3 gunde bir kaka yapar komsumda diyoki haftada 1 yapan daha iyi kilo alir??? Ne alaka anlamadim oyke mi
Meliket Rumukcum valla ne alakası var bu millet böyle mal mal şeyleri nerden uyduruyo kakayla kilomun ne alakası var cocuk istediği zaman yapwr
nedennedenneden Rumukcum baya boş konuşmuş bebekler ilk doğdukları zaman günde ⅘ kere yapar sonra ilerledikçe azalır ama hergün mutlaka yapar yani normali zaten budur hergün 💩 yapar insanoğlu ne değişikler var ya.
jap Rumukcum yiyip yiyip sıçmadığı için mi😂 zayıf insanların sırrını çözmüş sizin komşu. Bundan sonra hergün lavman yapcam kendime
Rumukcum nedennedenneden evet yaaa mantığını çözemedim bende zaten genelde boş yaparda asabımı bozmaya yetiypr baxı şeyleri
Esraerol-geldi Rumukcum alakası yok benim oğlumda 4aylık doğdu doğalı haftada 1 yapar ama aşırı rahatsızlık veriyo çocuğa
ALPARSLAN_bey Rumukcum benim pasam 3 aylık tam bugün 4. Aya girdik günde 4 5 defa kakasını yapar masallahta bugün tartıldım🧿 8400 kg alakası yok 😂
emayy Rumukcum ben olsam sorardim sen kaç günde bir yapıyorsun diye zayıf yada kiloluysa lafımı sokardim.ne dengesiz insanlar var Allah akıl versin böylelerine