bisenakillisinzaten Bayramdan sonra kuzuma tuvalet eğitimi vermeyi düşünüyorum şuan 22 aylık. Çişi veya kakası geldiğinde artık rahatsız oluyor ve söylüyor ama ben nerden başlayacağımı nasıl yapacağımı ve neler alacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz ?
Makahma bisenakillisinzaten merhaba bizde 22 aylığız bugün 3. Günümüz emzirmeyi sonlandırdım ben gece beslemiyorum. Öncesinde hep söylüyordum işte bezini çıkarıcaz artık tuvalete gideceğiz çiş yapacaksın kakanı oraya yapacaksın diye bir sabah kalkınca artık dedim bez takmıycağız tuvalete yapacaksın 10 dakikaya 20 dakikaya 1 tuvalete götürdüm çok su içtiği için çok sık götürüyorum siz orayı ayarlarsınız yani birkaç kere de tuvalete yaptıktan sonra denk geldikten sonra çocuk idrak ediyor zaten gece de birkaç kere uyandırabilirsin belki hiç yapmaz bir sürü pijama gerekiyor sürekli altına kaçırıyor çünkü çok sabır lazım 10 güne alışıyor çoğu çocuk
bisenakillisinzaten Makahma çok teşekkür ederim ❤️ Bu aşamada alıştırma külodu kullansam faydası olur mu
Makahma Demett_k ben ilk oğlumu kaldırmadım yapmadı çişini ama bu oğlum sabah ezanında kaldırmazsam altına yapıyor