Betizz Bebegım 9 günlük d vitamini başlıyacagım ama hangısini alsam siz ne kullanıyorsnz yenıdoganda değişiyo mu
ikiprensannesi53_ Betizz başlaman gerekse doktor verir doktora götürdün mu hiç kendi kafana göre başlama Bi değerlerine bakılsın belki gerek yoktur.damlaya
Betizz ikiprensannesi53_ götürdüm drum bi tane onerdi ama drlar artık komısyonlu calıstgı için ilaç şirketleriyle bı arastrp sormak istedim
Betizz Alyakbr saglık ocagımızda yoktu vermdiler ki verselerde içeriği temız değil diye duymustum bende
bsra_x Biz devit3 kullanıyoruz doktorun söylemesi üzerine aldık ama sanki damlayı verdiğim günler çok fazla gazı olmaya başladı kullanıpta şikayetçi olan var mı
Didem0101 Ocean d3 vitamini kesinlikle hiçbir sıkıntı yapmadı içeriği temiz öyle pahalı bir şey de değil zaten bayağı gidiyor
izd Betizz sağlık ocağında berilenin içeriğini biraz yetersiz buldu bizim pediatristimiz. Youplus kullanıyorum ben onu da doğum yaptığım hastanedeki atanan çocul doktoru vermişti, pediatristimiz sıkıntı yok kullanabilirsiniz dedi