Pamuk_bebegim42 Kızlar merhaba 1 ay da ne kadar kg verilir neler yapayım 5 kg bile razıyım aralıklı oruçla verdim biraz da başka neler önerirsiniz birde sporu çok düzgün yapamıyorum Leslie yapıyorun en fazla başka neler yapabilirim sizce nasıl gider
Liyosunannesi Pamuk_bebegim42 sağlıklı olanı en fazla 3-4 kilo diye biliyorum. hızlı verilen kilo hızla geri alınıyo maalesef, o yüzden daha kontrollü sporla birlikte verilen kilolar yağdan gider, sizin için daha sağlıklı olur
matmazelmomy Pamuk_bebegim42 bende şuan 1 buçuk ayda 5 kilo verdim kendi çabalarımla ve ilk defa diyet yaparak ekmeği azalttım akşam hiç yok ve porsiyonları oldukça azalttım ve belirli saatlerde yiyorum sürekli atıştırmıyorum.şimdi bi profesyonel olsun diye onlıne diyete başladım 1 aylık bakalım bunla kaç kilo vericem
Feyzosumunannesi Pamuk_bebegim42 Şuan diyetteyim diyetisyen eşliğinde pazartesi günü 1.ayimi geride bıraktık tam 7 kilo verdim . Egzersiz ve diyet ile ama daha hiç kacamak yapmadım diyetisyenimjn yazdıkları dışında ağzıma tek kaşık bile farklı birsey almadım 3 gün önce 2.ayima basladik
Pamuk_bebegim42 Liyosunannesi Evet öyle olur sanırım 5 kg gitse bile yeterli bana şu an diyetistene gitme imkanım yok o yüzden araştırıyorum bende nasıl olabilir daha başka acaba
Feyzosumunannesi Liyosunannesi Sağlıklı beslenerek artı emziriyorum 1 ayda 7 kilo verdim diyetisyen eşliğinde bol proteinli bir diyetisyen listem ile çokta sağlıklı kilo verdim.ve şuan 2. Ayimiza başladık önemli olan azim kacamaksiz listeye uhmak ve egzersizler
Pamuk_bebegim42 matmazelmomy Ne güzel maşallah bende kendi çabalarımla uğraşıyorum inşallah şu 5 kg verirsem bir ay da çok iyi olacak
Pamuk_bebegim42 Feyzosumunannesi Maşallah size aralıklı oruçla mi verdiniz ben şu an gidemiyorum imkanim yok kendi çabalarımla uğraşıyorum
Feyzosumunannesi Pamuk_bebegim42 ben listelerimi bir kaç kez buradaki arkadaşlar ile paylaşım şimdi sizi de etiketlerim altlarına. Egzersiz olarak squatgril var nette onu yapıyorum leslie yapıyorum ama çok sık yapamıyorum cnki bebeğim 1 yaşına girdi çok hareketli masallah yoruluyorum
Feyzosumunannesi Pamuk_bebegim42 etiketledim sizi bakın isterseniz. Akşam yemeğinden sonra sabah 10 a kadar hiç birsey yemiyorum su sade soda ve 2 bardak açık çay dışında birsey içmiyorum