Eslem71 [silindi] benim bebiş kız ama uyanıkken ne yaptığı belli değil durmuyor sürekli ağlama içinde atak dönemi canım oğlumda da aynısını yaşamıştım 😔
Endegerlimoglum [silindi] hayirli olsun atak ayi icerindesiniz. huysuzluk uykusuzluk memnun olmama hersey beklenir
[silindi] Eslem71 Allhaım yardımcımız olsun çoçuk şaşırdı beni sankı böyle sebepsiz şiddetli ağlama yarım saat yatarsa yatıyor sonra uykusu gelınce zar zor ağlayarak yatırıyorum 😔
[silindi] hayalperest2310 valla öyle galıba bu 4.ayda zor çoçuk hep ağlıyor gün içinde yatmakta zorlanıyor
Endegerlimoglum hayalperest2310 hep hep sorma. her ay var sanki valla bir aya girerken korkuyorum artik
Endegerlimoglum [silindi] benim kizim kucak cok sever normalde ama boyle donemlerde kucakta bile aglardi
Endegerlimoglum [silindi] insallah sizde olmaz ama 5. ay 4. aydan daha zordu bizde. 4. aya sükretmstm
Endegerlimoglum [silindi] eger disariyi seviyorsa bol.bol cikarin hava alsin..benim kizim balkondan bakmayi bile cok seviyo. huysuzken bebek arabasina koyarim balkondan bakıtırım