Deniizzz01 Merhabalar bebeğim 15 aylık ve emerek uyuyan bir çocuk o yüzden de gece her uyandığında emmek istiyor gece beslenmesini nasıl kesebilirim çok yoruldum artık uykusuzluktan lütfen yardım edin😢
Aselim01 Deniizzz01 benimki de 10 aylik gece 40 li bebek olmasina ragmen surekli emmek istiyor bazen kendime guvenmiyorum mama veriyorum ama yine de kalkiyor su iciriyorum 10 dk uyuyo gene kalkiyo bende burda beklim
Namkol Deniizzz01 Benimki 9 aylık bende bırakmak istiyorum artık gece beslenmesini. Ne bebeğimin ne de benim kaliteli bir uykumuz yok. Herşeyi denedim yapamadım. Emmeden asla uyumuyor bende burayda durayım Üstte çıksın post
Bilgeebaby Deniizzz01 kızım 3 aylık oldu bazen emdikten sonrada uyumuyor( benimki de emerek uyuyor genelde) bende yatağa ya da oyun halısına bırakıp yanına uzanıyorum ışığı açmadan gece lambasında tepiniyor tepiniyor yorulunca zaten gözlerini ovuşturup bağırmaya başlıyor. Kucağıma alır almaz uyuyor o zamanlar
Deniizzz01 Aselim01 cidden uykusuzluk mahvetti artık beni tümden bıraktırmak bile istiyorum memeyi ama nasıl yapıcam bilmiyorum cesaret edemiyorum
Deniizzz01 Bilgeebaby sizinki çok küçük henüz farkında değil ama büyüyünce çok alışıyolar sizin emerek uyutma işini bırakmanız daha kolay olur