Tubiktooo Bebeğim 1 buçuk aylık egzama vücut losyonu ne önerirsiniz siz ne kullandınız şu an biodermanın bi kremini verdi doktor ama küçücük yani hemen biter ben bide hergün yıkıyorum bebeğimi daha uzun süre gidecek etkili birşey arıyorum
Agg2408 Tubiktooo onun dışında çamaşırlarını çift durulama yapın yumuşatıcı kullanmayın deterjanı parfüm içermesin biz annemin yaptığı doğal zeytinyağ sabununu rendeledik kaynak su ile eritip onu kullanıyorum bizde baştan beri var egzema süt alerjimiz var baya artık tecrübe ettik 🫢
Abcdefgh Tubiktooo bioderma atoderm 500 ml uzun süre yetiyor ben çok memnunum sadece bu marka geçirdi bebeğimin egzamasını
Agg2408 Abcdefgh bizde balsamı var 500 ml ç mustelaya göre biraz zor yayılıyo sizin ki krem mi balsam mı
Abcdefgh Agg2408 yok krem olanı var bizde hemen yayılıyo biz başta mustela kullanmıştık hiç işe yaramadı biodermadan memnunum
Agg2408 Abcdefgh bende bu elimdeki bioderma balsam bitsin krem olanı alacağım ben bazen mustela bazen bioderma sürüyorum ama hiçbir zaman gün içinde yumuşacık olmuyo hep kuru cildi