Yavrum_veben2 Kızlar aynı anda hem emzirip hemde sütünü sağıp bebeğine verenler sütü neyle veriyorsunuz bu kaşıkla bol verilse meme reddine sebep olurmu
16ilknur Yavrum_veben2 Bebekten bebeğe fark gösterebilir canım. Ben sağmıştım ama biberon asla almadı, kaşık biberonla denemiştik o direk ağzına gittiği için biraz öyle içmişti. Tavsiyem kaşıkla vermen eğer biberona alışırsa emmeyebilir.
yusyuvarlak Yavrum_veben2 ben aventin biberon ile veriyorum küvezde kaldığı için zaten biberonada alismisti günde bir defa akşam veya sabah öyle veriyorum sürekli emziriyorum pek nadir bir isim olursa günde iki defa biberon veriyorum
Sevgim4sana Yavrum_veben2 bebeğin küçükse 3 ayın altında kasık biberonla verebilirsin ya da normal kasıkla ama büyükse normal biberonla ver. Küçükken hemen emmeyi unutuyorlar cünkü biberonun kolaylıgına alısıyorlar
bluem Yavrum_veben2 biberonla vermistim ilk bir ay sonra sagmayi birakmistim ama 5 ay meme reddi oldu
Yavrum_veben2 16ilknur biberonla vermem haklısınız şırıngayla veriyodum ama kaşıkta oluyosa o daha kolay olur benim için o zaman
16ilknur Yavrum_veben2 Aynen canım öyle yap kaşık biberon falan var öyle de alabilirsin istersen nasıl kolayına gelirse 🥰
Liliales Yavrum_veben2 bana sağlık ocağındaki ebe kaşıkla ver dedi ama kaşıkla verince dökülüyor ağzının yanlarından çocuğumun rızkı ziyan olmuş gibi hissediyorum 😂 o yüzden ben biberonla veriyorum meme reddi yaşamadık şimdiye kadar inş yaşamayız bundan sonra da