4521 Diyarbakıra tayinciyim ve ev bulamadık hem çok pahalı hemde ev yok çocuklarla perişan olduk ne yapacağız bilmiyoruz yardımcı olabilecek var mı tayinci olan var mı
Ssmerve10 4521 kuzu bizde tayinciyiz Yenişehir de oturuyorum ne zaman ilişik keserler bilmiyorum ama ben çıkacam ev boş kalcak ev sahibi biraz aksi yaşlı bı adam ama merkeze yürüme mesafesi her yere yakın Dağkapı ofis falan
4521 Minikim-m ben aslen Diyarbakırlıyım tanıdık herkes arıyor tayin de çıktı geleceğiz ama işte ev yok
Ssmerve10 4521 valla bilmiyorum ne kadar istiyor bize ayda zam yapıyor 😂aynı binada oturuyoruz onun zaten bina ama evi bakım istiyor biz merkeze yakın diye tutmustuk
4521 Ssmerve10 aman kalsın hiç gerek yok benim zaten ailem orda bende çalışıyorum eşimde annem zaten merkezde oturuyor çocuğuma da bakar çok iyi olur herkes için hayırlısı olsun bakalım eşim durdurma verdi kabul olursa gelişimiz bile iptal olabilir
FigenSamet 4521 hergün düşünmekten kafayı yicez artık kesinlikle 8 9 dan aşağı ev yok bildiğiniz olursa lütfen bildirirmisiniz 😢