Uykusuzanneler Merhaba arkadaslar 7 ay 20 gunluk bebegime pirinc unuyla nasıl kahvaltı ya da ara öğün yaptirabilirim neler hazırlayabilirim ne kadar koymam gerekir yardımcı olur musunuz
Ess92 Uykusuzanneler 1 çay bardağı suda 1 tatlı kaşığı irmik ve 1 tatlı kalışı tam pirinç ununu karıştırıp içine meyve ekliyordum armut, elma, muz vs… o şekilde birkaç kere yedirdim. Bu arada pirinç unundan dolayı birazdan linç gelebilir 🫢
benoyleuygungordum_ Uykusuzanneler pirinç unu yerine yulaf unu kullansanız hem daha besleyici olur içerisine de meyve eklersiniz eminim sever bebeğiniz
livanurvealpinannesi61 Uykusuzanneler kahvaltı da pankek omlet lor yumurta verebilirsiniz ayrı ayrı. Bulamaç verirseniz öyle alışır. Prinç unu kullanmadım hiç içinde arsenik var. Siyez unu yulaf unu bebek irmik kullandım. Kuru incir kayısı doğrayıp üzerine irmik siyez unu koyup su ile pişirirdim blender yapıp kavanozlardım. Üzerine ceviz ruşeym muz VS koyardım. Yada meyveli yoğurt yapabilirsiniz.
Uffsananebeslk Uykusuzanneler Kahvaltı olarak hic denemedim ama ara öğününde içerisine kayısı filan koyuyordum meyveli yapıyordum yani
Uykusuzanneler Ess92 teşekkür ediyorum 😍 valla herkesin anneliği yedirmesi kendine ek gıda zamanı bu verilebilecek herşeyi verebiliriz herkes kendi anneligine baksın milleti elestirecegine🤗
Uykusuzanneler benoyleuygungordum_ benoyleuygungordum_ yulaf kullanıyorum ince öğütülmüş ama ununu bilmiyordum deneyeceğim teşekkür ederim
Uykusuzanneler livanurvealpinannesi61 pankek nasıl yapıyorsunuz detayli yazar mısınız hiç yapmadım. 7 ay 20 günlük yiyebilir mi
livanurvealpinannesi61 Uykusuzanneler 1 yumurta sarısı 2 yemek kaşığı peynir altı suyu 1 yemek kaşığı siyez unu 1 çay kaşığı ruşeym 1 çay kaşığı ceviz 1 çay kaşığı keçi boynuzu unu karıştırıp yağsız tavada arkalı önlü pişirin.