Momyyy1 Öneriler alayımmmmm bugün cam sileceğim siz nasıl siliniyorsunuz var mı tüyolaaaarr hanımlaaarrr 🥳🥳🥳🥳🥳
Oglumcanim_ Momyyy1 ben direk silikonlu cam sil ve cam silmek için olan bezlerle siliyorum hiç leke kalmıyor buğulu da olmuyor :)
Melis1706 Momyyy1 dugunume yakin eve camlar icin bir ablayi cagirmistik temizlik islerine gideb sampuanla temizliyordu piril piril oluyordu
Momyyy1 Oglumcanim_ bende öyle yapıyorum normalde canım öncelikle normal suyla tozunu alıp sonrasında silikonlu cam sille siliyorum dedigun gibi çok güzel oluyor ama başka tüyolar var mı diye merak ettim jjdksk🥳🤩😍
Oglumcanim_ Momyyy1 aynen bebişim bende öyle yapıyorum :) ma tabi bende bi bakarım yorumlara haklısın . Belki farklı daha güzel bi çözüm vardır :)
Momyyy1 Oglumcanim_ kesinlikleee tüyolasmadan zarar gelmez jdjsjsj Ama gelen yok anam kimse cam silmiyor mu aloooooo😂😂😂🤩
Momyyy1 LaMamaDellaCicala böyle diye diye kendimi teselli ediyordum sjsjkskskdkd ama artık zamanı geldi 😂😂
Birberenannesi Momyyy1 ilbays temizlik bezleri var. Bir kere siliyorsun geçiyorsun. Ne deterjan ne kurulama ne başka bişey. Acayip kolaylık sağlıyor o bezler aynalar da aynı şekilde.
LaMamaDellaCicala Momyyy1 cam silmeyi cok seven ben bebek dogdugundan beri doğru düzgün silmesim birgun bir arkadasa dedim napsam diye oda dedi amaaan yağmur yagacak artik hep boyleyiz bahanemizzzz😅😂
yagmurkokusu_ Momyyy1 sleepy yüzey temizleyicisi var camları onunla silip kuruluyorum toz yerleri ve sehpaları kurulamaya ihtiyaç olmuyor. Tavsiye ederim
Cedricc Momyyy1 fısfıs şişesine ılık su ve herhangi bir şampuandan bi kaç damla katıyorum şişeyi sallıyorum . Şampuanlı suyla evimin tozlarını ve camlarımı öyle siliyorum. Hiç uğraştırmadan mis gibi oluyor
Momyyy1 Cedricc bende bı küçük kovaya biraz su ve şampuan koydum önce öyle bezle sildim ardından cam sille sildim güzel gorunuyor ya 😂😂
Momyyy1 LaMamaDellaCicala aynnneen çocukla sor oluyoooor 🥴🥴 küçük kova hazırlamıştım şampuanli onu tepesine devirdi jsjsjsjsks gittim bide banyo yaptırdım onu uyutuyorum bütün işi bıraktım da 😂😂😂😂
yagmurkokusu_ silaa66 hayat kurtarıcısı elim ayağım oldu kokusunu da beğeniyorum tam çocuklu evin olması gerekeni ayrıyetten de rossman leke çıkarıcısı yeni keşfettim ve harika ötesi buraya bırakayım bu notu😂🧡