prens_annesi1 Sizlerden bi rica da bulunmak istiyorum cuma günü tayinler açıklanacak diye umut ediyorum lütfen dua edermisiniz gönlümüzdeki yer olsun olduğum yerde hiç memnun değilim piskolojik olarak da kendimi iyi hissetmiyorum mutsuzum neolur dua edin istediğimiz yer gelsin 😔
Sevvl prens_annesi1 inşallah gönlünde ki cıkar kuzum, bizde bayıla bayıla gitmiyoruz 25 yıldır istanbulda doğdum, büyüdüm, okudum, çalıştım ,ailem , dostum ,arkadaşlarım ama Elazığ’a gidiyorum tayın cıktı ben bu adamla bilerek evlendım sonuçta.
tatlibiranneo prens_annesi1 inşallah istediğiniz bir yer olur bende doğuda sizin gibiydim batıda tam istediğim şehir e düştüm rahatladık valla 💗
prens_annesi1 Sevvl amin çok teşekkür ediyorum canım hayırlı olsun size de Allah hayırlı insanlarla karsilastirsin tabiki bilerek evlendik.. ama olduğum yerden inanın memnun değilim koşum yok,park yok, yürüyüş yapılacak yer yok gün boyu evin içindeyim 24 aylık bebeğim var bazen ona yetemedigimi düşünüyorum gezme diye çıktığım yer bim sadece araba da olmayınca merkeze gidisimiz zor oluyor rabbim hayırlısını nasip etsin 🤲🏻
Asfff Sevvl yorumuna denk geldim canım ben de İstanbulda oturuyordum eşimin işi dolayısıyla Elazığa taşındık iyi ki de taşınmışız çok güzel bir memleket ilk defa gelmeme rağmen kısa sürede adapte oldum içiniz ferah olsun
Sevvl prens_annesi1 ay benı korkutma bende çok korkuyorum ıstanbuldan hiç çıkmadım ki küçük yerlerde nasıl olur bilmiyorum siz nerdesiniz nereyı bekliyorsunuz
prens_annesi1 Sevvl biz Şanlıurfa Akcakaledeyiz Mersini istedik ailemin yanini 🤲🏻 inşallah olur inşallah 🤲🏻 korkmayın lütfen rabbim iyi insanlarla karsilastirsin ben şanssızdık sanırım 😐
Sevvl prens_annesi1 bizimde Elazığ dönüşte inşallah tekrar Elazığ olur Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizi🙏
Alparslan262818 Sevvl memleketim diye demiyorum ama emin olun ki çok güzel bir şehire tayin olmuşsunuz sizde zamanla bunu anlayacaksınız zaten buraya tayin olup gitmek istemeyen çok insan tanıdım küçük şehir ama her imkanı var içiniz rahat olsun şuan ev bulamıyor olabilirsiniz evet çünkü büyük bir deprem geçirdik malum ondan sonra şehrimize gelen çok oldu evler tutuldu inşallah sizde denk gelir içinize sinen bir ev bulur taşınırsınız
Asfff Sevvl maesef depremden sonra boş ev kalmadı canım biz de şans eseri depremden 1 ay önce taşındık da öyle denk geldi umarım bulabilirsiniz hangi taraflarda bakıyorsunuz benim de aklımda bulunsun
hayalperest2310 Sevvl canım eşyalı mı bakıyorsunuz bizde tayinciyiz eşyalı tuttuk ama çeyizim hep kaldı nakliyecilerde 35 bin istedi 🥲eşim kalsın sat diyo hatta özene özene aldığım çeyizi nasıl satayım deseydi bana hiç almazdım bilezik yapardım
Sevvl hayalperest2310 yok kuzum ben bırakamam maalesef eşyasız atıyoruz bizde 30 bin vericez ama zaten naklıyeyı devlet karşılıyor veriyor tayıncılete