Srfnr1 Şu yeni nesil bebek arabasi kullanip memnun olan varmi sanki hinkullanisli degil kimimin oturma yeri dar kimi katlaninca biyere sigmiyo kimi de tekerlekleri cok buyuk oylemii sanki 🤔
SukranUras Srfnr1 travel sistemleri kastediyosan kesinlikle öyle. İlk arabamızı travel almıştık lanet gelsin sattım baston aldım yaşasın baston puset arabalar 😊😊
iraz90 Srfnr1 bende travel aldim kocaman tekerleri var asansore bile sigmiyor onunla disari cikmak icin yaninda biri daha olmasi lazimki hic kullanisli degil kis geldi artik yaza baston almayi.dusunuyorum insallahh
OlgaArslan Srfnr1 kesinlikle kullanışlı değil ki benim kızım ona binmek bile istemiyodu onu saatım bi şans dedim kabin tibi baby2go cool olanından aldım ona keyifle biniyor dışarı çıkarken anne araba diyip kendi binip oturuyor tavsiye ederim
Minik_Hanim Srfnr1 biz çok heves edip travel aldık (prego laon) sürüş inanılmaz rahat araba çok sağlam kaliteli gel gör ki ne taşınıyor ne bi yere sığıyor.. yanımda biri olmadan dışarı çıkmam mümkün değil.. bugün gidip kabin boy bi araba daha aldık 🤦♀️
Srfnr1 SukranUras bende baston aldim ilk galiba cok guzel 😁👍 diger arabalri gorunce cok hosuma.gidiyo oylemi alsaydim diyorum 😁
Ozge23 Aman sakin almayın travel sistem özendim aldım eşşek ölüsü gibi tek başıma çıkamıyorum dışarı ne anlamı kaldı bunun ozaman. Baston alın valla
Srfnr1 Baston alicaklar bende chipolino motto var tavsiye ederim gervekten guzel tabi saun bebegm aylik agitlasinca nasil olur bilmem 😊