Cans_0310 Htc4504 merhabalar bizim tayinimiz Manisa’ya çıktı da eşim polis memuru ve ev bulamıyoruz iş yeri yunus Emre de. Acaba bildiğiniz bi kiralık daire var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim çok az zamanımız kaldı ve ev bulamıyoruz
Htc4504 Cans_0310 merhaba hayırlısı olsun bizde Yunus Emredeyiz siz sahibinden filanmi arıyorsunuz karşımda var ama kiralikmi inanın bilmiyorum kiracı yeni çıktı ev dubleks
Htc4504 Cans_0310 yunus emrede hangi karakol acaba barbarosta var orayami çıktı biz yeni mahalledeyiz karşımda boş ev var kiracı yeni çıktı ama kiralık yazısı filan yok yeni mahalleye bakma şansınız varmı
Cans_0310 Htc4504 eşim özel harekatta çalışıyor tam olarak neresi bilmiyorum ama yunus emrede onu biliyorum
Htc4504 Cans_0310 kiralık diye bir şey asmadilar ama kiracı yeni çıktı inanın hiç konuşmuşluğum yok olsa gidip soracaktım yeni mahalle 4747 sokakta bı araştırın eğer tanıdık filan varsa
Symailay Cans_0310 merhaba şırnaktayız manisa düşünüyoruz özel harekat da çalışma şartları nedir ilçe görevi suriye vs var mı birde maaşları soracaktım.
Melike06 Kızlar manisa nasıl hastane,eğitim,sıcaklık ve ev fiyatları hakkında bilgi verebilirmisiniz ?
Symailay Melike06 terör tazminatı almıyor ve özel harekat tazminatını da en düşükten alıyor diye biliyoruz