AngelMotherr Bende femme vardı bitti şuan indirimde hangisi güzel acaba yarın mağazalarda kaldıysa çoğunluk burda mesaja göre bakacağım orda koku karışıklığı oluyor 🥲
Cedricc AngelMotherr yıllardır Zara Oriental markasını kullanıyorum. Eşimde müptelası oldu o kokunun. Başka parfüm kullanamıyoruz hatta. Kalıcı ve müthiş bi kokusu var . Çevremdekiler bile parfümümü soruyor
Agg2408 Gamze225 var da bulursanız millet internette ne var ne yok almış hiç istediğim birşey alamadım bedeni kalmamış
AngelMotherr Murataslan evet 4 yıldır kullanıyorum.Da hafif güzel değişik bir koku varmi diye post açtım 🤣
AngelMotherr Agg2408 İnterneti sömürmüşler bende bebeğime birseyler alacaktım dün avm tıklım tıklım dedi eşim sakın gelme zarada bir kuyruk var durmaz dedi gidemezdim zaten o şekilde bakalım cumartesi ne kalırsa artık eşimle bakicam bir kaç birsey
Agg2408 AngelMotherr valla kalır mı bilmem🫠Zara nın kuyruğunu instagramda gördüm millet Deli gibi saldırmış
yagmurkokusu_ AngelMotherr pembe şişesini bekarlığımda çok kullandım ilk kızım doğduktan sonra kokulara karşı hassaslaşınca ağırlaşıyor gibi oluyordum bıraktım..
MamaBearGigi AngelMotherr twilight mauve kullanıyorum ben yaklaşık 6-7 yıldır ama indirime girmeden önce bile stoklarda ve mağazalarda yoktu bir şansınızı deneyin isterseniz