busrademir-23 amin canm Allah senden de razı olsun. Hiç stres yapma bak aslında bebek ne istediğini söylüyor bize sadece anlamak düşüyor. doğum yaptığım gün akşam bi ağlıyor görmen lazım, annem yerine bi yatıralım belki yatmak istiyordur dedi yatırdı ve sustu 😂 sonra yavaş yavaş onun huyunu çözdük
Sende bi yeniden gözlemle uykusu gelince ne yapmak istiyor yerine yatırıp pışpışlanmak mı tenine dokunulmasını mı, beden diliyle bile anlatır bunu mesela Şuan koynumda pışpışlarken kafasını emecekmiş gibi sağ sol yaparsa bilki yatmak istiyor o zaman anlıyorum direk yatırıp sırtını okşuyorum masaj yapıyorum uyutuyorum. Sen kendi bebeğine ve güzel hikayelere odaklan boşver olumsuz şeyleri. Hiç düşünme enerjini alır ve uyku esnasında ilk zamanlar sessiz bi ortamda dene bakalım bebeğin ne istiyor yanında eşin bile olmasın kafanda sakin olsun o yüzden sessiz bir ortam diyorum, yüzünü sev ellerine dokun sırtını okşa bi gözlemle hangisini seviyor benm kız tam bir temas bağımlısı mesela. Sende gözlemle Bana sormak istediğin bir şey varsa yaz yardımcı olmak isterim gerçekten