-elizsmom Kızlar nerde bulabilirim ya tulumun içine giydirecektim ama bulamıyorum 0-3 ve 3-6 bulamıyorum önerebileceginiz bir sayfa var mı acaba ??
oglumubeklerken -elizsmom zibin gibi mi istiyorsunuz. Hepsiburada june markasına bi bakın, lcw da da vardı. Eğer o zibin gibi olanlardan istiyorsanız.
Melis1706 -elizsmom tisort tarziysa lcw zibin olaraksa e bebek derim ben ebebegin zibinlarindan cok memnunum
Mlk026 -elizsmom bende düz beyaz bulamadım en son çarşıda çocuk kıyafeti satan yerde buldum markasız düz beyaz
Anonim81 -elizsmom e bebekte var. Alttan çıtçıtlı. Düz beyaz. Bide önü çıtçıtlı ağı çıtçıtlı var çok güzel duruyo üstlerinde.
-elizsmom oglumubeklerken evet zıbın şeklinde uzun kollu baktım tükenmiş ya moralim bozuldu zaten ona
-elizsmom Mlk026 mağazalara sordum hiç bir yerde yok neredeyse en son LCW de gördüm tükenmiş beden olarak ya
Anonim81 -elizsmom bitmiş sitede. Civilde de var orayada bakabilirsin. Bide bebemer.com var orda da vardır.
Melis1706 -elizsmom himm ben kisa kollu aldim lcwden tisort olarak bu arada benim kizimin adida eliz:)