Bugleminannesi28 Kızlar eşimin kombini şöyle Kızıma ilk hangisini giydirmeliyim bilemedim daha hangisi daha uyumlu olur bilemedim benim ki de bu sizce kızıma hangi elbise olmalı ve ben kızıma takacağım bandanenin aynı renginde şal takmayı düşündüm ama hangi renk olmalı karar veremedim sizce???
Benisahtesevme2 Bugleminannesi28 sade olan elbise daha uyumlu olur sanki onundekı cıceklerın bırınden de bandana takabılırsınız sızın elbise üstünede her renk gider diye düşünüyorum
Deletedmom_75 Bugleminannesi28 Bu kadinlardaki detaycilik 🫠 hayat erkeklere kolay ya elbiselerin ikiside güzel ikiside uyar kombine ama şal elbisenize bu renk daha güzel olur
Kitapkokusu Bugleminannesi28 Elbisenizi çok beğendim, nereden aldınız? Güle güle kullanın. 💜 Ha Tofisa yazıyormuş bi bakayım bende. 😂
Bugleminannesi28 Deletedmom_75 ay evet böyle şeylere çok takılırım 🤭 esimede kendim genelde bu güzel bu olur bu uyar diye dizerim kendi begendigini alır🤣
Deletedmom_75 Bugleminannesi28 Bende öyleyim ama çok yorucu olmayan kadin azdir bence 🫠 Eşimde öyle şöyle tamamen giyim konusunda eşine biraka lara imreniyorum 😄
Bugleminannesi28 Deletedmom_75 öyle kadın var mı ya etrafta eşime ne giyiyim desem su şu der evden hızlıca çıkartmak için 🤣🤣 işimi şansa birakamam
Bugleminannesi28 Kitapkokusu çok teşekkürler bi 20 dk önce aldım 🤣 tofisadan indirim vardi umarım güzeldir yakindanda🌼
Benisahtesevme2 _Teacher-mom- dilaraamooom mu ne öyle bır ısım vardı o da o sanırım ya yazık bu ne yaşıyor bu kdar 18 aylık demıs çocuğu Icın bıktım doğurmasaydım falan usenmedım gırdım profılıne 14 aylık diye yazmış başka yorumlarda yani oymus Kocamdan dayak yedim falan yazmıştı oysa çok mutlu diye anlatıyordu kocasıyla kendını ne bılım sızofren falan mı acaba üzüldüm adına cidden
_Teacher-mom- Benisahtesevme2 o hesaba dikkat etmedim ya. Gülüyoruz falan da normal değil bence de. Çoklu kişilik bozukluğu gibi
Benisahtesevme2 _Teacher-mom- evet ben üzülüyorum çoğu kızıyorum dalga gecmedım hıc gerçekten çünkü normal değil net
Melis1706 Bizde gecen bayram ilk bayramda diye kombin yaptik esimle ben kot pantolon kizima kot sort etek ustlerimizede beyaz tisortler almistim