Nisaaabbk Bu 4. Ay atağı ortalama ne kadar sürüyor arkadaşlar ben çok yoruldum da ,ne zaman düzene girer bu uykular …tükendim..
-Eraymoms- Nisaaabbk Allah yardım etsin canım biz atlattık o atağı çok zorluydu gerçekten diş de eklenince üstüne kabarmıştı hafiften altlar
Bebisinannesi23 Nisaaabbk bizim 35 / 40 gün civarı sürmüştü . Rabbim kolaylık versin. Biz bide 4. Ay atağına beraber diş çıkardık alttan iki tane.🤦♀️ ikisi bir arada olunca anlatılan azmış dedim.
Nisaaabbk Birbebekkk uykuya direnme dalamiyor bı turlu uyusa bile Max 1 saat ..inat ediyor emmek istemiyor .sürekli gezmek istiyor yatiramiyorum.gunlerdir çok yoruldum.4.5 aylık dış de çıkarıyoruz alttan iki tane mahvoldum
Nisaaabbk Bebisinannesi23 5.ayin ilk haftalarında bitiyor anlaşılan.insallah bizimki de dhaa kötü olmadan biter
Bebisinannesi23 Nisaaabbk evet evet o zamanlara denk geliyo bitmesi. İnşaallah. Allah yardımcın olsun 🌸
Birannisbirbebis Nisaaabbk 1 aya yakın sürüyor,gündüz mızmızlık idare ediliyor da gece uykusuzluğu çok zorluyor
Hkhjhhjjhjjj Nisaaabbk 13 ayligiz baştan.belli.uymayan.bebekdi.halende.uymuyir.bende.cok.yoeuluyor.dum ama alistim
Bebisinannesi23 Momhappytr evet canım malesef bunlar büyüme atağı olarakta geçiyo . Bebekelrimiz büyümek , yeni şeyler öğrenmek için böyle ataklardan geçmek zorundalar. 🌸