Veragillerden Umudun_annesi Kültür anaokulları var ama anaokulu acaba onun kreşi var mı bilmiyorum. Güneş okulları var bir de kreşi var mı bir bakın isterseniz.
Moniza Umudun_annesi benim kızımda 5 yaşında ben 4-6 kuran kursuna gönderdim çok verimli geçti tavsiye edebilirim size de 🌸
Umudun_annesi Veragillerden teşekkürler nerede acaba oglum eki mde 5yaşına giricek anaokuluna göndermek istemiyorum bu sene. Dedim verimli geçsin diye birşey yapalım
Veragillerden Umudun_annesi Kültür okulları hemen merkezde ama dediğim gibi anaokulu var kreşini bilemiyorum, Güneş Okulları da hemen Yakutiye belediyesinin yukarısında, kreş konusunda emin değilim ben nam salmış okulları tutmuşum aklımda 🥲🤭
Moniza Umudun_annesi diyanet artik böyle bir sistem çıkardı hemen hemen her yerde var şu an da kreslerin açıldığı dönemde başlıyor aynı sistem var mesela renkleri sayıları falan öğretiyorlar müfredata uygun gidiyor ayni zamanda da dini eğitim veriyorlar 🌸
Moniza Deletedmom_110 ben Erzurum etiketini görmemişim sorryy. Ama eminim ortada vardır bir arastirin