Zehra123 Hanimlar meraba taze anneyim 47günlük bi bebeğim var geceleri kaç defa emzirmem uygun olur kaç saatte bir
1bocek1cicekannesi Zehra123 doktorum kendi acıkınca uyanır uyandırma demişti ama ben o zmanlsr 3 saatte bir emziriyordum. 2. Aya geçince baktım kendisi uyanıyor aç olunca
Ofiser Zehra123 Bebeğiniz takip edin 3 saati geçerse siz uyandırın ben ilk 10 gün sanırım kendim uyandırdım sonra kendi acıkınca kalktı böyle yapabilirsiniz.
Mina181019 Zehra123 ilk 10 gün ben de 2 saatte bir kaldırıp emziriyordum şu an 22 günlük olduk 3 saatte de bir kendi kendine uyanıyor bn de uyandırmıyorum gece 2 kere emiyor 3 akşamdır bn de diyorum inşlalah bebeğim aç kalmaz
[silindi] Biz de tam 40 günlüğüz 3-3,5 saatte bir uyandırıyorum gece 2 defa, 2. Ayımız dolunca gece sadece 1 kere kaldırmayı planlıyorum kendi uyanmadığı haller dışında
ecey Bız 50 gunluk olduk bebegim 2 saatte bir kalkıyor. 3 saat uyuduğu hiç olmadı. Birde bebekleriniz günde kaç kez emiyor gündüzleri? Bizimki çok sık oluyor. 2 saat bazen saat başı emiyor aksi takdirde uyumuyor. Sizinki nasıl?
Kbryldrmr Zehra123 3 buçuk aylığız doğduğundan beri 1 buçuk 2 saatte bir kendi uyanıyo hiç hususi uyandırmadım