gozleri_deniz1 pprensesannesii Memnunum etkisini gördüm diyebilirim. İnstagramda birguzelrayiha isimli hesaptan bakabilirsiniz.🌸
Nilay_80 pprensesannesii evet etkisi çok. Uykusuzluk huzursuzluk hele hele diş çıkarma döneminde çok işime yaradı
Missmiyuki pprensesannesii ya postuna sağlık iki saattir saçma sapan şeyler okuyorum şu postu açacam da cevap alamam diye kendim araştırayım dedim. Bende bekleyim burda teşekkürler
51_Merve pprensesannesii ben 2 yıldır kullanıyorum. Çok memnunum komşuma da önerdim diş çıkarma dönemindeydş bebeği zor geçiyordu kehribar aldı farkı oldugunu söylüyor. Sertifikalı olmasına dikkat et.
Missmiyuki Bir de ne olarak aldınız anneler yazabilir misiniz kolye olsa uyurken falan korkuyorum dolanma olursa boynuna diye bileklik olsa benim oğlum şapka bile taktırmıyor biraz sıkıntılı olur. Başka ne gibi çözüm olabilir
Oglumbenm_12 Missmiyuki bileklik büyüdü zaman elini ağzına götürüyor ve elinden koparıp ağzına alma ihtimali fazla ben gece yatarken çıkartyem sonra sabah takıyorum faydasını gördüm gibi bende yeni aldım
pprensesannesii Oglumbenm_12 nerden aldınız acaba bende kolye kullanma taraftarıyım kolunda künyesi var birde sürekli eli ağzında dediğiniz gibi
Nilay_80 pprensesannesii almadım aslında eşimin tesbihi vardı onu kolye yaptım. Çünkü dolandırıcı çok fazla kimseye guvenemedim
Nrgngr pprensesannesii çocuklarseviyor diye bir sayfa satıyor çok güvenilir oraya bakabilirsin zira herkes orijinalini satmıyor sertifikalı deyip sahte gönderebilirler iyice araştırıp almanı tavsiye ederim
51_Merve pprensesannesii ben kehribar diş kolye diye Instagram dan aldım ama komşum trendyolda aldı. Sertifikalı olması önemli
Nrgngr pprensesannesii biz trendyoldan almıştık ama gerçek kehribar tuzlu su yapıp içine koyduğunda batmaz yüzünde durdurmuş maalesef bizim ki battı o yüzden çok çok güvenlinilir yerden alın 5 fazla olsun gerçeği olsun bu önerdiğim sayfa aşırı güvenilir yılardır takip ediyorum