bebegimherseyim08 Kızlar merhaba.. eşimin instagramın da baktığımda çıplak seks sürekli popo o tarz videolar geliyor yani onları izlediği için geliyor değil mi? 😕 onları izliyor bu aldatmak mıdır ? Kendimi çok kötü hissediyorum..
Mehmet_A bebegimherseyim08 aldatmak değil ama bencede gurur kırıcı hoş olmayan bir durum eşinizle konuşun neden onlara baktığını siz aynı şeyi yapsanız onun ne düşüneceğini falan konuşun yani ve şöyle bir durum var siz baksanız emin olun onun gözünde onu aldatmış olacaksınız maalesef ki
incitanem3 bebegimherseyim08 ben mesela sürekli ek gıda makyaj bakıyorum onlar çıkıyor arada yabancı çıplak kadınlar çıkıyor ama ben bakmıyorum onlara nasıl çıkıyor anlamıyorum engelliyorum hesapları eşim görmesin diye 😂 bide arama kısmına a dan Z ye harfleri yazın en son aranan kişiler çıkar . A yazınca mesela benim annem kaynanam çıkar yabancı biri çıkınca anlarım ki eşim bakmış ama yabancı çıkmadı şuana kadar şükür hep benim baktığım hesaplar çıktı harfleri deneyin a dan zye
Edada bebegimherseyim08 bu eşinin baktığı anlamına gelmez takip ettiğiniz kişilerin beğendiği yorum yaptığı şeylerde etkileşim olarak sizin keşfetinizde çıkar
incitanem3 Arkadaşlarının ilgilendigi şeylerde çıkıyor benim eşimle hesabim ortak ama öyle şeyler çıkıyor ortak hesapta bakmaz yani ama arkadaşlarına bakıyorum mesela o çıkan çıplak resmi begenmislwr falan arkadaşlarının beğendiği şeyleri gösterebiliyor keşfet