sari_papatya Bebeğim 2ay 7 günlük gece uykusundan 3 saatte bir uyandırıp emzirmeli miyim yoksa ne zaman uyanırsa o zaman mı emzirmeliyim uzun uyuduğunda tereddütte kalıyorum sizce ne yapmalıyım
Sedoa_ sari_papatya uyandırmalısınız ilk 3 ay doktor karışma diyene kadar emzirme saatlerini aşmamalısınız. 3 ay sonra da maks 4 saat bırak uyusun demişti doktorumuz kilosu iyi olduğu halde
Bebegimm1 sari_papatya 1 aylıkken bıraktım acıktıgında kendisi kalkıyordu zamanla saatleride uzamıştı uykuda önemli gelişimi için benm bebeğimin kılosu iyiydi sarılık zamanı da geçmişti doktorun dediği gibi yaptım hiç sorun yaşamamıştm
sari_papatya Selimikomom dün 7saati buldu dayanamayıp uyandırdım korktum acaba uyandıda ben mi duymadım diye normalde uyanır çünkü
Selimikomom sari_papatya 7 saat de çok canım 3-4 saat aralıksız uyuyorsa bezini açıverin uyanır emzirin
Ysmnakdn sari_papatya uyandırmadan emzirin bence en azından ilerleyen zamanlarda uyku problemi yaşamazsın alismaz uyanipta emmeye 3 4 saat aralıklarla siz kalkın uyanmadan siz emzirin bizim doktorumuz böyle demisti çokta faydasını görmüştüm
Fatihinannesi05 Benim bebeğim 45 günlük dün doktora sordum uyandırmana gerek yok dedi ne zaman uyanırsa o zaman doyurursun karnını dedi
Mavisinannesi1804_ sari_papatya aynı şeyden post açtım bende. Ebe üç saate bir emzir dedi. Kimisi de gelişimi iyiyse gerek yok diyor. Uyandırmıyprum artık zorla meme verince korkup ağlıyor
sari_papatya Mavisinannesi1804_ ne yapacağımı şaşırdım banada doktor 40ından sonra uyandırmana gerek yok demişti ama saat sormamıştım bi saat sınırı var mı acaba bilemiyorum ki
Minikpankekim sari_papatya uykusu agir heralde kalkamiyo. Siz saate bakin baktiniz 3.saati gecmeye basliyo uyandirmaya calisin
beyzzsenturkk_ sari_papatya 1. ayın sonunda tamamen kızıma bırakmıstım uyandırmayın o acıkınca uyanır
Cadisilla sari_papatya büyümüş o annesi artık uyanmasını bekle zaten acıkınca uyanır 😌 Osman gönülal var Dr YouTube videolarını izle bu konuda güzel videsosu var bı bebek bı ay doldurduktan sonra 3 4 saat uyuyabilir hale geliyor daha sonra her 10gunde bir bir saat uyuması artırıyor yani iki aylık bı bebek 6 7 saat uyuyabilir oluyo